TE IS LEHETSZ JÓGAOKTATÓ!

Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetsz magadért és másokért!

A jóga tradíció és innováció – a meditációban, elmélyedésben a tradíciót követjük, a fizikai test, illetve a mozgás fejlesztésében pedig a legmodernebb, anatómiai alapú megközelítést tanítjuk. A kettő nem mond ellent egymásnak, hiszen a jóga tradíciója nem más, mint innovációk sorozata. A jógik mindig is felhasználták a rendelkezésükre álló tudást, és a tanítás módját az adott kor igényeihez igazították. Mi is tudásunk és tapasztalatunk legjavát igyekszünk átadni a jógaoktató képzéseken!

ryt200-200
mandala-logo-piros-200
YACEP-logo

MANDALA JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS – Már online is végezhető!

Modulrendszerű oktatóképzésünk nemzetközi  Yoga Alliance végzettséget ad.

Alapja a rendszerfüggetlen Hatha jóga oktatóképzés, ahol azokat az alapokat sajátíthatod el, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, a tanfolyam ugyanakkor kezdő hatha jóga foglalkozások vezetésére is felkészít.

Alapképzésnek tekintjük továbbá legnépszerűbb jógaoktató képzésünket, a Gerincjóga oktatóképzést, ami bevezetés a szabad mozgás, a helyes légzés, valamint a stresszoldás oktatásába.

Minden képzésünket tantermi formában indítjuk, de interaktív online oktatási felületünkön a legtöbb tanfolyamnál lehetőséget adunk a távoktatásban való részvételre is. Az adott képzés minden résztvevő számára visszanézhető, a tananyagok digitális formában elérhetőek.

ALAPKÉPZÉSEINK

GERINCJÓGA® OKTATÓKÉPZÉS

2022. okt. 16. – online/offline

Szabad mozgás – helyes légzés – stresszoldás

Tanuld meg, hogyan segíthetsz másoknak is, ha fáj a hátuk, feszültek, nem érzik jól magukat a bőrükben! A Gerincjóga® gyakorlásával bárki egészségessé, edzetté és kiegyensúlyozottá válhat!

Megnézem!

HATHA JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

2022. okt. 9. – online/offline

A hatha jógának számos irányzata létezik, a hatha jóga oktatóképzés pedig azokat az alapokat tartalmazza, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, miközben rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.

Yoga Alliance által regisztrált képzés RYT200

Megnézem!

Gerincjóga® oktatóképzés
alapszint  2022. okt. 16. – online/offline

szabad mozgás – tudatos légzés – stresszoldás

Tanuld meg, hogyan segíthetsz másoknak is, ha fáj a hátuk, feszültek, nem érzik jól magukat a bőrükben! A Gerincjóga® gyakorlásával bárki egészségessé, edzetté és kiegyensúlyozottá válhat!

Megnézem!

Hatha jóga oktatóképzés
2022. okt. 9. – online/offline

A hatha jógán számos irányzata létezik, a hatha jóga oktatóképzés pedig azokat az alapokat tartalmazza, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, miközben rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.

Hivatalos felnőttképzés  SzPk-00177-17-034033

Yoga Alliance által regisztrált képzés RYT200

Megnézem!
SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉSEK

SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSEK 

Jógaoktató alapképzéseink áttekintést, általános tudást adnak, a továbbképzéseken pedig elmélyülhetsz a téged igazán érdeklő témákban, illetve egy-egy irányzat oktatásában. Legtöbb képzésünk távoktatásban, online is végezhető! Saját gyakorlás elmélyítése céljából is elvégezhetőek a továbbképzések, de a tanúsítványt csak végzett jógaoktatók részére adjuk ki!

FLOW JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

Hiszünk benne, hogy a kreativitás tanulható! A Flow a jóga egyik legszabadabb és leginkább kreatív formája. Egy olyan óratípus, amely akkor lesz igazán izgalmas, ha beleviszed saját személyiségedet és tapasztalataidat.

2022. okt. 2.

Megnézem!

HALADÓ HATHA JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

Ez a tanfolyam egy elmélyülés a hatha jógában. Módszertani és fiziológiás szempontból elemezzük a haladó ászanákat. Lépésről lépésre végigvezetünk a haladóbb meditációs- és pránájáma technikákat, és ami nem hiányozhat: 1% filozófia.

2023.  február. – online/offline

Hamarosan

GYEREKJÓGA OKTATÓKÉPZÉS

2023. február

Megnézem!

ASTANGA JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

2023. január 

Megnézem!
JÓGATERÁPIA ÉS ANATÓMIAI KÉPZÉSEK

HALADÓ GERINCJÓGA OKTATÓKÉPZÉS

Budapest – 2022. nov. 06.

Megnézem!

TRAUMATUDATOS JÓGAOKTATÁS

2022. október 28-30. 

Megnézem!
Online képzések

Mobility online

Online alaptanfolyam
Bármikor csatlakozhatsz!

Meditáció és pránajáma

Online alaptanfolyam
Bármikor csatlakozhatsz!

3×3 Gerincjóga

Online alaptanfolyam
Bármikor csatlakozhatsz!

MANDALA MOVEMENT

MANDALA MOVEMENT

A Mandala Movement egy tágabb nézőpontból tekint a mozgásra. Nem célunk, hogy egy bizonyos mozgásformát vagy irányzatot népszerűsítsünk. Azokat az oktatókat gyűjtöttük össze, akiktől szerintünk érdemes tanulni. Olyan témákban tartunk képzéseket, amelyek valóban segítenek, hogy jobb oktatóvá vagy gyakorlóvá válj.

Olyan tudást szeretnénk átadni, ami nemcsak egy irányzatban használható, hanem megállja a helyét az edzőteremben, a jógaszőnyegen vagy akár a mindennapi életben is.

A legmodernebb tudást kínáljuk!

Ha kérdésed van, írj az info@oktatokepzes.hu email címre, vagy hívj minket a 06 70 431 9960-as telefonszámon!

Érdekelnek az új mozgástrendek!
GYIK

Hogyan jelentkezhetek jógaoktató képzésre?

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

Mit tegyek, ha le kell mondanom egy jógaoktató képzést?

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz részt venni a jógaoktató képzésen, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk! A képzés megkezdéséig bármikor visszakérheted a befizetett előleget!

Mit jelent, hogy államilag elismert képzés?

Az ellenőrizhetőség és átláthatóság a jógaoktató képzéseken jelenleg csak úgy valósulhat meg, hogy a képző intézmény önként beadja a képzési programját minősítésre a hatósághoz, miszerint megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelményeknek. Ez a jelentkezés feltételeit, a hallgatók jogait és kötelezettségeit, a vizsgarendszert, az oktatók végzettségét, a képzések legapróbb részleteit is meghatározza. Jelenleg ez a legtöbb, amit minőségbiztosítási szempontból tehetünk.