HATHA JÓGA OKTATÓKÉPZÉS RYT200

200 órás alap jógaoktató képzés • Hivatalos felnőttképzés

kezdés: 2019. okt. 12.

ryt200_piros
ikon_100

A hatha jógának számos irányzata létezik, a hatha jóga oktatóképzés pedig azokat az alapokat tartalmazza, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, miközben rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.

Hivatalos felnőttképzés  SzPk-00177-17-034033

Yoga Alliance által regisztrált képzés RYT200

Kezdés: 2019. október 12. (Budapest)

JÓGAOKTATÓ ALAPKÉPZÉSEK

JÓGAOKTATÓ ALAPKÉPZÉSEK

A jógának, mint bölcseleti rendszernek, számos megközelítése létezik. Nyugaton elsősorban a mozgást és az egészséges életmódot előtérbe helyező jóga irányzatok terjedtek el, de számos tradicionális iskola is elérhető.

Modulrendszerű oktatóképzésünk hivatalos felnőttképzés.

Alapja az általános, rendszerfüggetlen Hatha jóga oktatóképzés, ahol azokat az alapokat sajátíthatod el, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, a tanfolyam ugyanakkor rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.

Alapképzésnek tekintjük továbbá legnépszerűbb jógaoktató képzésünket, a Gerincjóga oktatóképzést, ami bevezetés a helyes mozgás, a helyes légzés, valamint a stresszoldás oktatásába.

A tradicionális, Manju Jois által mentorált Astanga oktatóképzés szintén végezhető előképzettség nélkül, elvárás viszont az astanga jóga 1. sorozatának legalább két éves, napi szintű gyakorlása.

 

Hatha jóga oktatóképzés – 200 órás általános jógaoktató alapképzés (lásd fent)

Gerincjóga oktatóképzés – bevezetés a jóga gyakorlásába és oktatásába

Astanga oktatóképzés – az astanga jóga 1. sorozatának oktatására készít fel

Gerincjóga® oktatóképzés 

Bevezetés a preventív mozgás, a helyes légzés, valamint a stresszoldás oktatásmódszertanába.

Tanuld meg, hogyan segíthetsz másoknak is, ha fáj a hátuk, feszültek, nem érzik jól magukat a bőrükben! A Gerincjóga® gyakorlásával bárki egészségessé, edzetté és kiegyensúlyozottá válhat!

Hivatalos Felnőttképzés

Kezdés: 2019. október 13. (Budapest)

Megnézem!

Astanga jóga oktatóképzés RYT200

Manju Jois mentorálásával – 1. sorozat

Az astanga a hatha jóga egy dinamikus irányzata, amely kötött gyakorlatsorokból áll. Ezek nem csak az ászanákat állítják sorrendbe, hanem összekötik azokat mozgással (vinyásza), légzéssel (uddzsájí), bandhákkal (energetikai zárak) és dristikkel (tekintet iránya).

A nemzetközi Yoga Alliance által is regisztrált hivatalos felnőttképzés

Kezdés: 2020. február 16.

Megnézem!
TOVÁBBKÉPZÉSEK

JÓGAOKTATÓ TOVÁBBKÉPZÉSEK 

Jógaoktató alapképzéseink áttekintést, általános tudást adnak, a továbbképzéseken pedig elmélyülhetsz a téged igazán érdeklő témákban. A Gerincjóga oktatóképzés anyagára épül a Haladó Gerincjóga és a Fasciális Jógaterapeuta képzés, a Hatha jóga oktatóképzésre pedig a Flow jóga és a Meditáció & relaxáció oktató, illetve a Gyerekjóga, Nőijóga, Szenior jóga oktatóképzések.

Saját gyakorlás elmélyítése céljából is elvégezhetőek a továbbképzések, de a tanfolyam elvégzését igazoló tanúsítványt csak végzett jógaoktatók részére adjuk ki!

Mobility továbbképzés

Budapest – 2019. szept. 22.

Gerincjóga 50+ oktatói továbbképzés

Budapest – 2019. június 15.

Gyerekjóga oktatóképzés

Budapest – 2020. január 18.

Flow jóga továbbképzés

Budapest – 2019. október 26.

Meditáció oktatóképzés

Budapest – 2019. szept. 28.

Fascia mozgásban – oktatói továbbképzés

Budapest – 2019. okt. 12.

2020

Nőijóga oktatóképzés

Budapest – 2020. feb. 15.

Haladó Gerincjóga oktatóképzés

Budapest – 2020. feb. 23.

OKJ START

LEGYÉL TE IS SPORTSZAKEMBER!

Sportszakember-e a jógaoktató?

Véleményünk szerint nem feltétlenül: ha elsősorban meditációt oktatsz, relaxációt, befele fordulást, filozófiát, akkor az egész más terület, mint a modern sportok.

Azonban azok a hatha jóga oktatók, akik főként mozgással, pontosabban mozgásos rekreációval foglalkoznak, mint a Gerincjóga, astanga, vinyásza flow, power jóga, stb., azoknak ugyanolyan alapismeretekkel kell rendelkezniük a mozgásra nevelés területén, mint a sportoktatóknak, személyi edzőknek: ilyen az anatómia, prevenció, oktatásmódszertan, pszichológia, stb.

Az OKJ Start Oktatóközpont a Mandala Jógastúdiók egyik projektje, mert mi is elválasztjuk egymástól a tradicionális jóga és a modern sportoktatás szemléletmódját. Viszont hivatalos szakmát egyelőre csak az OKJ képzés adhat, a tananyag pedig nagyon is hasznos a jógaoktatók számára. Ez az oka, hogy kiegészítő tanfolyamként ajánljuk a jógaoktatók számára is a Fitness Instruktor képzést, sőt, ha egy jógaoktató képzéssel együtt végzed, akkor 20% kedvezménnyel támogatunk mindkét tanfolyamon!

Mert fontos, hogy a jógaoktatók is legalább olyan profik legyenek a maguk területén, mint a személyi edzők!

 

Hivatalos, szakmát adó OKJ-s sportképzések:

Jelentkezz egyszerre OKJ Fitness Instruktor és Gerincjóga oktató képzésre 20% kedvezménnyel!

A részletekkel kapcsolatban érdeklődj itt: 06 70 431 9960

Megnézem!
MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A MINŐSÉGRE 100% GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Mindent megteszünk, hogy életre szóló élmény és értékes fejlődési lehetőség legyen számodra a nálunk eltöltött idő. Amennyiben ennek ellenére bármelyik képzésen  úgy éreznéd, hogy nem erre számítottál, vagy nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, az első alkalom után még indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

Hogyan jelentkezhetek jógaoktató képzésre?

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

Mit tegyek, ha le kell mondanom egy jógaoktató képzést?

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz részt venni a jógaoktató képzésen, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk! A képzés megkezdéséig bármikor visszakérheted a befizetett előleget!

Mit jelent, hogy államilag elismert képzés?

Az ellenőrizhetőség és átláthatóság a jógaoktató képzéseken jelenleg csak úgy valósulhat meg, hogy a képző intézmény önként beadja a képzési programját minősítésre a hatósághoz, miszerint megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelményeknek. Ez a jelentkezés feltételeit, a hallgatók jogait és kötelezettségeit, a vizsgarendszert, az oktatók végzettségét, a képzések legapróbb részleteit is meghatározza. Jelenleg ez a legtöbb, amit minőségbiztosítási szempontból tehetünk.