GERINCJÓGA HALADÓ OKTATÓKÉPZÉS

Kezdési időpont (Budapest): 2021. március 06.
A képzés az alapszintű Gerincjóga oktatóképzés anyagára épül, ezért Gerincjóga oktatókat várunk elsősorban. Ha már van jógaoktaói végzettséged, de nem végezted el a kezdő Gerincjóga oktatóképzést, akkor is jöhetsz, de ebben az esetben kérjük jelezd, milyen előképzettséggel rendelkezel.

GERINCJÓGA HALADÓ OKTATÓKÉPZÉS

Kezdési időpont (Budapest): 2021. március 06.
A képzés az alapszintű Gerincjóga oktatóképzés anyagára épül, ezért Gerincjóga oktatókat várunk elsősorban. Ha már van jógaoktaói végzettséged, de nem végezted el a kezdő Gerincjóga oktatóképzést, akkor is jöhetsz, de ebben az esetben kérjük jelezd, milyen előképzettséggel rendelkezel.

A tanfolyam időtartama: 2021. március. 06. – máj. 30. (hétvégenként 9.00-17.00)
Tanfolyami napok:  2021. március. 06., 21., 27., ápr. 10., 17., 24., máj. 08., 15., 29., pótnap: máj. 30.

Alapszintű Gerincjóga oktatóképzést végzettek számára tandíjkedvezményt adunk!

Helyszíne: Mandala Jóga Liget

Jelentkezési feltételek: Szakirányú előképzettség (jóga, sport vagy egészségügyi végzettség) – a tanfolyam laikusok számára is nyitott, de tanúsítványt csak szakirányú előképzettséggel rendelkezőknek tudunk kiadni!

HALADÓ GERINCJÓGA GYAKORLATANYAGA
nyújtási technikák・vállfejlesztő gyakorlatok・csípő körüli izmok erősítése és nyújtása・SI-ízület funkció és stabilitás・a gerinc különböző szakaszainak mobilizálása・statikus és dinamikus stabilitást fejlesztő gyakorlatok・légzés szerepe a mozgásban・lábfej, boka és térd gyakorlatai: mobilitás és stabiltás・kézfej, csukló és könyök gyakorlatai: mobilitás és stabiltás

OKTATÁSMÓDSZERTAN
csúcsászanák és összetett gyakorlatok felépítése・gyakorlatsorok összeállítása・segítségnyújtás és igazítás・testolvasás・eszközhasználat・sérülések kezelése・egyéni igények figyelembe vétele・haladó gyakorlás felépítése・Gerincjógs kezdőtől a haladó szintig

JÓGAANATÓMIA  & ELMÉLET
haladó Gerincjóga célja és alkalmazási területei・alkalmazott anatómia・a mozgás anatómiája・nyújtás és erősítés fiziológiája・prevenció

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 165 000 Ft
    Gerincjóga oktatóknak a képzés díja: 128 000 Ft (További kedvezmények nem érvényesek!)
  • Szakmai gyakorlat: a hétvégi tanfolyami napok mellett a képzés fél éve alatt 20 alkalommal kell résztvenned haladó Gerincjóga, Flow vagy astanga foglalkozáson, ez kb. heti egy alkalmat jelent. Ehhez oktatóképzősként 50%-os kedvezménnyel válthatsz havibérletet, ill. 20% kedvezményt adunk az óradíjakból és egyéb bérletekből.
     + Vizsgadíj 9 000 Ft

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (4 részletben):
Amennyiben részletfizetést igényeltél, az alábbi ütemezésben kérjük a befizetéseket:

Előleg: 15.000 Ft – jelentkezéskor
1. részlet: 50.000 Ft – 2020. február 23-ig
2. részlet: 50.000 Ft – 2020. március 23-ig
3. részlet: fennmaradó összeg – 2020. április 23-ig

Jelentkezem!

A képzés oktatói

Pápa Gyöngyvér

Haladó Gerincjóga gyakorlások, ászanaelemzés, anatómia

Nagygyörgy Emese

Haladó Gerincjóga gyakorlások, ászanaelemzés

Hegedűs Lilla

Anatómia, gyógytornász nézőpont

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot a Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Jelentkezem!