NINCS HÉTVÉGE JÓGA NÉLKÜL!

Minitanfolyamok, táborok, rendezvények

JÓGA MINITANFOLYAMOK

ASTANGA START!
máj. 18. 11.00-14.00
Mandala Jóga Római

S. Fanni, 5 800 Ft

Jelentkezem

KARTÁMASZOK
máj. 19. 10.00-13.00
Mandala Jóga Deáktér

Emese, 5 800 Ft

Jelentkezem

VÁLLFEJLESZTÉS
máj. 25. 9.00-12.00
Mandala Jóga Nyugati

Gyöngyvér, 5 800 Ft

Jelentkezem

FÖLDÜDVÖZLET
máj. 25. 11.00-14.00
Mandala Jóga Újbuda

Zília, 5 800 Ft

Jelentkezem

FÓKUSZBAN A GERINC
máj. 25. 11.00-14.00
Mandala Jóga Római

Enikő, 5 800 Ft

Jelentkezem
JÓGA TÁBOROK ÉS ELVONULÁSOK

HATHA-RÁDZSA TÁBOR
máj. 23-26.
Uzsa, Kerekerdő

Istók és Sarolta, 59 500 Ft

Jelentkezem

ELVONULÁS GANGÁVAL
júl. 8-14.
Uzsa, Kerekerdő

A teljes program ára: 78 000 Ft

Jelentkezem

ASTANGA TÁBOR
aug. 16-21.
Uzsa, Kerekerdő

Gergő, Gyöngyvér, Emese, 88 500 Ft

Jelentkezem

BALI – JÓGATÁBOR
szep. 7-22.
Ubud, Bali

Kori, 195 000 Ft (+ repülőjegy)

Jelentkezem

Jóga tanfolyam

A 3-4 órás jóga minitanfolyamokon elsajátíthatod az adott témában a legfontosabb tudnivalókat, miközben inspirálódhatsz, technikai tanácsokat kaphatsz és a helyes hozzáállást, szemléletmódot is magadévá teheted a jóga gyakorlásához.

Jógaoktatói továbbképzés

A komolyabb gyakorlóknak és kezdő jógaoktatóknak szóló tanfolyamok a jóga mélyebb megértését, a gyakorlás pontosítását, illetve a jóga átadásának különféle lehetőségeiről szólnak. Elsősorban gyakorló jógaoktatókat várunk, de szívesen látunk minden érdeklődőt!

Jóga tábor, elvonulás

Az elvonulás olyan különleges lehetőség, ahol a fejlődés minőségi szintet tud lépni. Az oktatóval való huzamosabb együttlét kialakítja azt a bizalmat és elfogadást, ami a jógában alapvető fontossággal bíró mester-tanítvány viszony alapja. A csoportdinamika szintén támogatja az egyes gyakorlókat fejlődésükben, a jóga elméletének elsajátításában.

Hogyan jelentkezhetek jóga tanfolyamra?

A jóga tanfolyamokra a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. Az előleget, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, a honlapon keresztül bankkártyával, vagy akár átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon, vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned.

Mit tegyek, ha le kell mondanom a jóga tanfolyamot?

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk! A tanfolyam regisztrációs díját csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább két héttel a képzés indulása előtt szólsz nekünk.

Jógaoktató szeretnék lenni!

A jóga tanfolyam célja a saját fejlődés segítése, a jóga oktatására nem jogosítanak fel. Amennyiben úgy érzed, hogy megszerzett tudásod és tapasztalatod szívesen továbbadnád, lehetőséged van jógaoktató képzést végezni, ezekről itt olvashatsz bővebben!