A járványügyi rendelkezéseknek megfelelően jelenleg minden Mandala jógastúdió zárva tart! A bérleteket természetesen a zárva tartás idejével meghosszabbítjuk.

Online felületeinken igyekszünk segíteni nektek az otthoni gyakorlásban szakmai cikkekkel, oktatóvideókkal, Zoom minitanfolyamokkal.

Facebookon (Mandala online) és az Instagramon (mandalajogaonline) folyamatosan tájékozódhatsz az online lehetőségekről, oktatási felületünkön pedig (www.mandalaonline.hu) több mint 200 oktatóvideóval, és napi két élő közvetítéssel várunk!

A belépéshez egy automatikusan megújuló Online Jóga Bérletre van szükséged, amiért mindössze 3500 Ft/hó hozzájárulást kérünk. Az Online Jóga Bérlettel a váltás napjától egy naptári hónapon keresztül (pl. nov.10-től dec. 10-ig) korlátlanul látogathatod a felületet.

A HÉTVÉGI TANFOLYAMOK ELMARADNAK!

Workshopok, táborok, rendezvények

RELAXÁCIÓ ÉS JÓGA
nov. 14. 11:00-13:00
Mandala Jóga Újbuda

Anita, 3 000 Ft

Jelentkezem

ASTANGA START!
nov. 21. 10:00-13:00
Mandala Jóga Nyugati

Emese, 5 800 Ft

Jelentkezem
TÁBOROK

Jóga tanfolyam

A 3-4 órás jóga minitanfolyamokon elsajátíthatod az adott témában a legfontosabb tudnivalókat, miközben inspirálódhatsz, technikai tanácsokat kaphatsz és a helyes hozzáállást, szemléletmódot is magadévá teheted a jóga gyakorlásához.

Jógaoktatói továbbképzés

A komolyabb gyakorlóknak és kezdő jógaoktatóknak szóló tanfolyamok a jóga mélyebb megértését, a gyakorlás pontosítását, illetve a jóga átadásának különféle lehetőségeiről szólnak. Elsősorban gyakorló jógaoktatókat várunk, de szívesen látunk minden érdeklődőt!

Jóga tábor, elvonulás

Az elvonulás olyan különleges lehetőség, ahol a fejlődés minőségi szintet tud lépni. Az oktatóval való huzamosabb együttlét kialakítja azt a bizalmat és elfogadást, ami a jógában alapvető fontossággal bíró mester-tanítvány viszony alapja. A csoportdinamika szintén támogatja az egyes gyakorlókat fejlődésükben, a jóga elméletének elsajátításában.

Hogyan jelentkezhetek jóga tanfolyamra?

A jóga tanfolyamokra a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. Az előleget, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, a honlapon keresztül bankkártyával, vagy akár átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon, vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned.

Mit tegyek, ha le kell mondanom a jóga tanfolyamot?

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk! A tanfolyam regisztrációs díját csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább két héttel a képzés indulása előtt szólsz nekünk.

Jógaoktató szeretnék lenni!

A jóga tanfolyam célja a saját fejlődés segítése, a jóga oktatására nem jogosítanak fel. Amennyiben úgy érzed, hogy megszerzett tudásod és tapasztalatod szívesen továbbadnád, lehetőséged van jógaoktató képzést végezni, ezekről itt olvashatsz bővebben!