NINCS HÉTVÉGE JÓGA NÉLKÜL!

3-4 órás minitanfolyamok, rövid alaptanfolyamok

SZABADTÉRI ÓRA
júl. 24. 9:30-11:00
Margitsziget

Csongor és Eszter, 2 800 Ft

Nem kell bejelentkezni!

CACAO MOVEMENT
szept. 24. 10:00-13:00
Mandala Jóga Nyugati

Gyöngyvér és Lilla, 10 800 Ft

Hamarosan

HOLLOWBACK és KÉZÁLLÁS
szept. 09. 10:00-13:00
Mandala Jóga Nyugati

Gyöngyvér, 6 400 Ft

Hamarosan

TÁBOROK ÉS ELVONULÁSOK

pihenés, feltöltődés, fejlődés

HATHA JÓGA TÁBOR
aug. 18-21.
Noha Terény

Zita és Matyi, 78 500 Ft

Megnézem

ASTANGA & MOVEMENT TÁBOR
szept. 1-4.
Noha Terény

Gyöngyvér, 78 500 Ft

Megnézem
TÁBOROK

Jóga tanfolyam

A 3-4 órás jóga minitanfolyamokon elsajátíthatod az adott témában a legfontosabb tudnivalókat, miközben inspirálódhatsz, technikai tanácsokat kaphatsz és a helyes hozzáállást, szemléletmódot is magadévá teheted a jóga gyakorlásához.

Jógaoktatói továbbképzés

A komolyabb gyakorlóknak és kezdő jógaoktatóknak szóló tanfolyamok a jóga mélyebb megértését, a gyakorlás pontosítását, illetve a jóga átadásának különféle lehetőségeiről szólnak. Elsősorban gyakorló jógaoktatókat várunk, de szívesen látunk minden érdeklődőt!

Jóga tábor, elvonulás

Az elvonulás olyan különleges lehetőség, ahol a fejlődés minőségi szintet tud lépni. Az oktatóval való huzamosabb együttlét kialakítja azt a bizalmat és elfogadást, ami a jógában alapvető fontossággal bíró mester-tanítvány viszony alapja. A csoportdinamika szintén támogatja az egyes gyakorlókat fejlődésükben, a jóga elméletének elsajátításában.

Hogyan jelentkezhetek jóga tanfolyamra?

A jóga tanfolyamokra a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. Az előleget, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, a honlapon keresztül bankkártyával, vagy akár átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon, vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned.

Mit tegyek, ha le kell mondanom a jóga tanfolyamot?

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk! A tanfolyam regisztrációs díját csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább két héttel a képzés indulása előtt szólsz nekünk.

Jógaoktató szeretnék lenni!

A jóga tanfolyam célja a saját fejlődés segítése, a jóga oktatására nem jogosítanak fel. Amennyiben úgy érzed, hogy megszerzett tudásod és tapasztalatod szívesen továbbadnád, lehetőséged van jógaoktató képzést végezni, ezekről itt olvashatsz bővebben!