NINCS HÉTVÉGE JÓGA NÉLKÜL!

Minitanfolyamok, táborok, rendezvények

KÉZENÁLLÁS
aug. 02., 09., 16. és 30.  18:00-19:30
Mandala Jóga Deáktér

Emese, 10 000 Ft

Jelentkezem

ASTANGA START! online&offline
aug. 14.  10:00-13:00
Mandala Jóga Nyugati

Emese, 5 800 Ft

Jelentkezem

GERINCJÓGA START!
aug 15. 10:00-13:00
Mandala Jóga Újbuda

Tamás, 5 800 Ft

Jelentkezem

JÓGA ÉS FUTÁS
aug. 30.  10:00-13:00
Mandala Jóga Deáktér

Edina, 5 800 Ft

Jelentkezem
TÁBOROK

ASTANGA TÁBOR x YOGI’S FOOD
aug. 19-24.
Uzsa, Kerekerdő

Gergő, Gyöngyvér, Emese, 88 500 Ft

Jelentkezem

JÓGA & EGÉSZSÉG tábor
szept. 15-21.
Uzsa, Kerekerdő

Gergő, Gyöngyvér 118 500 Ft

Jelentkezem

BAMBUSZ TEST PROJEKT tábor
szept. 15-21.
Uzsa, Kerekerdő

Gyöngyvér & Bambusz csapat  118 500 Ft

Jelentkezem

Jóga tanfolyam

A 3-4 órás jóga minitanfolyamokon elsajátíthatod az adott témában a legfontosabb tudnivalókat, miközben inspirálódhatsz, technikai tanácsokat kaphatsz és a helyes hozzáállást, szemléletmódot is magadévá teheted a jóga gyakorlásához.

Jógaoktatói továbbképzés

A komolyabb gyakorlóknak és kezdő jógaoktatóknak szóló tanfolyamok a jóga mélyebb megértését, a gyakorlás pontosítását, illetve a jóga átadásának különféle lehetőségeiről szólnak. Elsősorban gyakorló jógaoktatókat várunk, de szívesen látunk minden érdeklődőt!

Jóga tábor, elvonulás

Az elvonulás olyan különleges lehetőség, ahol a fejlődés minőségi szintet tud lépni. Az oktatóval való huzamosabb együttlét kialakítja azt a bizalmat és elfogadást, ami a jógában alapvető fontossággal bíró mester-tanítvány viszony alapja. A csoportdinamika szintén támogatja az egyes gyakorlókat fejlődésükben, a jóga elméletének elsajátításában.

Hogyan jelentkezhetek jóga tanfolyamra?

A jóga tanfolyamokra a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. Az előleget, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, a honlapon keresztül bankkártyával, vagy akár átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon, vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned.

Mit tegyek, ha le kell mondanom a jóga tanfolyamot?

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk! A tanfolyam regisztrációs díját csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább két héttel a képzés indulása előtt szólsz nekünk.

Jógaoktató szeretnék lenni!

A jóga tanfolyam célja a saját fejlődés segítése, a jóga oktatására nem jogosítanak fel. Amennyiben úgy érzed, hogy megszerzett tudásod és tapasztalatod szívesen továbbadnád, lehetőséged van jógaoktató képzést végezni, ezekről itt olvashatsz bővebben!