zilia4

TÓTH ZÍLIA

Nőijóga, Kismama jóga, Gerincjóga, Hatha jóga

“Japánban nőttem fel, kiskorom óta természetes részem a keleti filozófia és szemléletmód. S bár tisztában vagyok vele, hogy a jóga Indiában született, a bennem ébredő fogékonyság mégis innen ered – érdekes volt abban a világban felnőni majd „használni” azokat a szemlélet különbségeket a nyugati világban. Habár a jóga később csöppent bele az életembe mindig is nagy érdeklődéssel kérdezgettem róla azokat akiknek a mindennapi részük volt ez a filozófia és mozgásforma.

A jóga közel 10 éve talált rám, amikor is egyre több fájdalmam volt a gerincferdülésemből adódóan. Egy ismerősöm ajánlására ismerkedtem meg a Mandala Jógastúdiók Gerincjóga rendszerével. Nagyon rövid idő után éreztem jótékony hatását, így a legközelebb induló oktatóképzésükre azonnal jelentkeztem. Már akkor gondolkoztam azon, hogy egy nemzetközi alapképzést is elvégeznék.

A jóga számomra egy megfogalmazhatatlan egységet jelent. Egy olyan egység ami mint egy kör, bár be van záródva mégis mindig valami újat ad.

Elsődleges forrásaim akikből merítek itthon az Juhász Sarolta és Pápa Gyöngyvér. De bármelyik Mandalás oktató órájára ha elmegyek gyakorolni az nem csak fizikailag és szellemileg de szakmailag is feltölt. Külföldön pedig Tara Lee, Jane Austin, Sean Haleen, Jason Bowman és Harvey Deutch-tól tanultam a legtöbbet.

Határtalan szerencsésnek érzem, hogy nem csak az óráikon vehettem részt, de első kézből tanulhattam ezektől az emberektől az oktatóképzés alatt. ”

 

BIO

2013 Gerincjóga oktatóképzés – Mandala Jógastúdiók
2014 Jógaoktató képzés (200 óra) – San Francisco Yoga Tree Studio
2014 Nőijóga oktatóképzés – Mandala Jógastúdiók
2015 Kismamajóga oktatóképzés – Mandala Jógastúdiók
2016 Kismamajóga oktatóképzés – Tara Lee Yoga (London)
2017 Szülés utáni regeneráció jógával – Mandala Jógastúdiók
2018 Hatha jóga oktatóképzés – Mandala Jógastúdiók