KEDVES TAMÁS

Gerincjóga I Astanga

Facebook I Instagram

 

“A jógával érettségi után ismerkedtem meg. Azelőtt sose gondoltam volna, hogy jógázni fogok, pláne nem tanítani. Teljesen véletlenül találtam rá egy Kino MacGregor astangabemutató videóra az interneten, mikor megoldást kerestem a korábbi aktív sportolásból megmaradt hátfájdalmaimra. Onnantól egyenes volt az út előttem. Astanga.

Nem voltam különösebben erős, hajlékony pedig egyáltalán nem. Mindezek ellenére kitartóan jártam gyakorolni. A mai napig nem tudom megmondani, hogy miért folytattam gyakorlást. Mikor elkezdtem jógázni, meg voltam róla győződve, hogy sosem fogok tanítani. Magam miatt csináltam az egészet. Aztán többször kérdezgették tőlem, hogy nem gondolkodtam-e még rajta, hogy tanítsak. Végül beiratkoztam egy kezdő Gerincjóga oktatóképzésre, hogy az alapoktól kezdjem a tanulást. Rengeteget tanultam a képzéseken, sokat adott hozzá főleg a saját gyakorlásomhoz.

Nem gondolom, hogy a jóga mindenkinek jó, de azt hiszem, hogy mindenkinek érdemes lenne kipróbálni, hátha ottmarad a matracon, mint ahogy velem történt.”

BIO

2017 Gerincjóga oktatóképzés (Mandala Jógastúdiók)

2018 Astanga jóga oktatóképzés (Mandala Jógastúdiók)

2018 Flow jóga oktatói továbbképzés (Mandala Jógastúdiók)