auguszta_portre

Hofmeister Auguszta

Gerincjóga, Hatha jóga

“Sportéletemet fitness termek megszállott látogatójaként kezdtem. Az erő érdekelt és a test esztétikai illetve funkcionális fejlesztése. Így hát természetes lett számomra a napi rendszeres mozgás, életvitellé vált. A végletes és sokszor meggondolatlan mozgásfejlesztésnek köszönhető néhány sérülésem, derékfájdalmam irányított egy szelídebb út felé.

A Pilates volt az első ilyen szárnypróbálgatásom. A fájdalmak enyhültek,de valami még így is hiányzott. A jógával 15 évvel ezelőtt találkoztam. Az ászanákat nem ismertem, engem inkább a meditációs gyakorlatok érdekeltek. Ösztönösen mozogtam, mielőtt leültem elcsendesedni. Nem igazán értettem, mi történik, csak hagytam magam „vezetni”, és tapasztalni. Éreztem,hogy ez az új élmény valahogy másként tölt fel, megbékít magammal és a világgal.

Közel 10 éve végeztem Pilates oktatói tanfolyamot, és tartok órákat. Az a bizonyos hiányérzet vezetett tovább a Mandala Jógastúdiókhoz, hogy a mozdulat mögötti mély tartalmat is felfedezhessem, és végre tudatossá váljon a megszerzett tapasztalás.”

 

BIO

2005 Pilates instruktor IFAA
2007 OKJ Sportoktató, testépítő edző
2008 Body Art instruktor
2013 Gerincjóga oktató (Mandala Jógastúdiók)
2013 Hatha jóga oktató (Mandala Jógastúdiók)
2015 Flow jóga oktató (Mandala Jógastúdiók)
2016 Meditáció és Relaxáció oktató (Mandala Jógastúdiók)
2016 Tensegrity Concept – Alkalmazott Fascia Tréning alapképzés (Mandala Jógastúdiók)
2017 Fasciális Jógaterápia képzés (Mandala Jógastúdiók)