MANDALA MOVEMENT WORKSHOPOK

Rendszeresen indítunk 3-4 órás workshopokat és rövidebb nyitott órákat.
A workshopokon egy-egy témában mélyedhetsz el.
A nyitott órákon a Bambusz Test Projektet ismerheted meg.

Mandala Movement workshopok

A képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve hosszabb képzések esetén élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz részt venni a jógaoktató képzésen, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!
A képzés megkezdéséig bármikor visszakérheted a befizetett előleget!

A régi OKJ rendszer átalakult, de a Fitness Instruktor képzés továbbra is államilag elismert végzettséged ad, amellyel hivatalosan is oktathatsz.

Emellett számos más képzésünk hivatalos felnőttképzés. Az ellenőrizhetőség és átláthatóság a jógaoktató képzéseken jelenleg csak úgy valósulhat meg, hogy a képző intézmény önként beadja a képzési programját minősítésre a hatósághoz, miszerint megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelményeknek. Ez a jelentkezés feltételeit, a hallgatók jogait és kötelezettségeit, a vizsgarendszert, az oktatók végzettségét, a képzések legapróbb részleteit is meghatározza. Jelenleg ez a legtöbb, amit minőségbiztosítási szempontból tehetünk.

Adatvédelmi tájékoztató

Kapcsolat


info@oktatokepzes.hu

Belső Mosoly Egyesület
1078 Budapest, Nefelejcs utca 58.