Államilag elismert oktatói alapképzés

programkövetelmény azonosító száma: 10144002

Szenvedélyünk a mozgás. Sokat tanultunk és küzdöttünk, mire hivatásunkká vált. A siker titka szerintünk a minőségi tudás, és az első lépés ezen az úton a Fitness Instruktor képzés. Szakemberekből álló csapatunk azért dolgozik, hogy ezt az utat számodra könnyebbé, érdekesebbé, tartalmasabbá tegyük! 

Kezdési időpont (Budapest): 2021. szept. 21.

Tanfolyami napok:

Online (visszanézhető, heti 2 hétköznap 17:00-20:00): 2021. szept 21., 23., 24., 25., 28., 30., okt. 1, 5., 7., 8., 9., 15.

Gyakorlat: okt 16., 17., 24., nov. 7., 14., 20., 21., 28., dec. 5., 11., 12.

Modulzáró december vége – január eleje, komplex vizsga február vége, március eleje.

Helyszín: GetFit River Fitness, Crossfit GrundMandala Jóga Liget, Balance Torna Center

Jelentkezési feltételek: Érettségi végzettség, Foglalkozás-egészségügyi alkalmasság

Fontos! A vizsgálat kizárólag foglalkozás egészségügyi szakembernél végezhető el. Bármelyik szakemberhez fordulhatsz, akinek ilyen szakvizsgával rendelkezik.
Mi a BME Kancellária Foglalkozás-egészségügyi szakrendelését javasoljuk.

Háziorvos által kiállított igazolást nem áll módunkban elfogadni. Ezt a formanyomtatványt vidd magaddal!

A koronavírus miatt a helyszín- és időpontváltozás jogát fenntartjuk. A képzést a jogszabályi előírásoknak megfelelően szervezzük, minden változásról gyors tájékoztatást adunk.

ÉLETTANI ISMERETEK és ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS
testedzés és egészségmegőrzés élettani alapjai・az egészség fogalma és definíciói・civilizációs betegségek és rizikófaktorok・az emberi szervezet szervrendszerei・mozgató szervrendszer・mozgatórendszer funkcionális anatómiája・sportsérülések és -ártalmak・elsősegélynyújtás edzőknek・életmód, táplálkozás és sport összefüggései・energiaszolgáltató folyamatok・az edzés hatása a szervezetre

EDZÉSELMÉLET
kondicionális és koordinációs képességek fajtái・kondicionális képességek fejlesztésének lehetőségei・egyéni kondicionálás・funkcionális edzés・csoportos fitnesz órák hatásai és jellemzői・motorikus képességek fejlesztésének alapjai・ízületi mozgékonyság fejlesztése・teljesítménynövelés pozitív és negatív eszközei・edzéselvek・edzésprogramok összeállítása a gyakorlatban・ edzéseszközök és -módszerek・edzéstervezés・fáradás és fáradtság・regeneráció alapjai・fizikai terhelhetőség életkori sajátossága・sportszakma terminológiája

SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS MÓDSZERTANA
állapotfelmérés・gyakorlatok elemzése hatásuk szerint・gyakorlatrepertoár・bemelegítés és levezetés・mobility, stretching, prevenció・ember természetes mozgásai・szaknyelv használata・rajzírás (mozgás leírásának módszertana)・mozgások elemzése síkok és tengelyek szerint・funkcionális mozgásprogramok tervezése

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 164 500 Ft 
    A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el.
    Mandala oktatói klub kedvezmények nem érvényesek.

Fizethetsz részletekben is!
Előleg: 15 000 Ft
1. részlet: 70.000 Ft – első tanfolyami napig
2. részlet: fennmaradó összeg – 15 nap múlva (első tanfolyami naphoz képest)

Jelentkezem!

A KÉPZÉS OKTATÓI

A képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az Alternatív Mozgásterápia Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Együtt könnyebb – 10% kedvezmény

Ha együtt iratkoztok be a képzésre, akkor mindkettőtök tandíjából 20% kedvezményt adunk. Ha igénybe szeretnétek igénybe venni ezt a kedvezményt, akkor jelentkezéskor a megjegyzés rovatba írjátok be, hogy “együtt könnyebb” és mellé a másik résztvevő nevét.

A felnőttképzési törvény változásával az OKJ képzési rendszer átalakult. Az új képzési szerkezet egyik ágát a szakmai oktatásban elsajátítható szakmák, másik halmazát a szakmai képzés keretében megszerezhető szakképesítések alkotják. A Fitness Instruktor képzés hivatalos, engedélyköteles képzés, amely sikeres vizsga esetén államilag elismert képzést ad.

Jelentkezem!

A KÉPZÉS OKTATÓI

Szűcs Attila

anatómia, élettani ismeretek

Zoltay Fruzsina

gimnasztika, saját testsúlyos edzés

Havanecz Krisztián

edzéselmélet gyakorlat és elmélet

Erős Zoltán

fitness termi kondicionálás, edzéstervezés

Gyerkó Zita

erőgépek, elsősegély, edzéstervezés

Ferenczi Dániel

funkcionális edzés

Driszku István

fitness termi kondicionálás

Pápa Gyöngyvér

mobility, prehab, fasciális anatómia

Adatvédelmi tájékoztató

Kapcsolat


info@oktatokepzes.hu

+36 70 604 6598

Alternatív Mozgásterápia Egyesület
2086 Tinnye, Borostyán utca 8.

Kövess minket!