AKTUÁLIS KÉPZÉSEK

tanfolyamok oktatóknak és
komoly gyakorlóknak

A Mandala Movement egy tágabb nézőpontból tekint a mozgásra. Nem célunk, hogy egy bizonyos mozgásformát vagy irányzatot népszerűsítsünk. Azokat az oktatókat gyűjtöttük össze, akiktől szerintünk érdemes tanulni. Olyan témákban tartunk képzéseket, amelyek valóban segítenek, hogy jobb oktatóvá vagy gyakorlóvá válj.

Olyan tudást szeretnénk átadni, ami nemcsak egy irányzatban használható, hanem megállja a helyét az edzőteremben, a jógaszőnyegen vagy akár a mindennapi életben is.

FITNESS INSTRUKTOR ALAPKÉPZÉS
2021. szeptember 21.

Megnézem

MOBILITY ONLINE
folyamatosan indul

Jelentkezem

FASCIA MOZGÁSBAN
2021. április. 30.

Jelentkezem

A képzésekről további információt a képzésekre kattintva találsz!
Ha kérdésed van, felteheted nekünk az info@oktatokepzes.hu email címen. Vagy hívj minket a 06 70 431 9960-as telefonszámon!

GYIK

A képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve hosszabb képzések esetén élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A legfontosabb, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz részt venni a jógaoktató képzésen, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!
A képzés megkezdéséig bármikor visszakérheted a befizetett előleget!

A régi OKJ rendszer átalakult, de a Fitness Instruktor képzés továbbra is államilag elismert végzettséged ad, amellyel hivatalosan is oktathatsz.

Emellett számos más képzésünk hivatalos felnőttképzés. Az ellenőrizhetőség és átláthatóság a jógaoktató képzéseken jelenleg csak úgy valósulhat meg, hogy a képző intézmény önként beadja a képzési programját minősítésre a hatósághoz, miszerint megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelményeknek. Ez a jelentkezés feltételeit, a hallgatók jogait és kötelezettségeit, a vizsgarendszert, az oktatók végzettségét, a képzések legapróbb részleteit is meghatározza. Jelenleg ez a legtöbb, amit minőségbiztosítási szempontból tehetünk.

Adatvédelmi tájékoztató

Kapcsolat


info@oktatokepzes.hu

Belső Mosoly Egyesület
1078 Budapest, Nefelejcs utca 58.