TINIJÓGA OKTATÓKÉPZÉS

Kezdési időpont (Budapest): 2021. okt. 02.

ONLINE és OFFLINE is végezhető!

 

Mit teszel akkor, mikor előtted áll több nyegle, szemtelen tinédzser? Mit csinálsz, amikor valakit nem tudsz belevonni a közös jógázásba? Vagy ami rosszabb: mit csinálsz, amikor direkt akadályozzák az órát, hangoskodással, mások megzavarásával? Vagy amikor motiválatlanok és látványosan unatkoznak, húzzák a szájukat? Hogyan tudod ezeket a viselkedészavarokat jógikusan megoldani? Hogyan kell a serdülőknek jógaórát tartani, hogy még élvezzék is, és megszeressék a jógát?

Tanuld meg, hogyan oktathatod tiniknek a jógát, mert nagy szükségük van rá! Ha megtanulsz velük bánni, nagyon hálás, kedves serdülőket tudsz majd megismerni, akiknek egy életre meghatározó élményt adhatsz. Rengeteg segítséget nyújt nekik a jóga, és a célunk, hogy minél több tinédzser a korosztályának megfelelő módszerekkel jógázhasson!

Tanfolyami napok: 2021. ok. 02., 03., 16., 17. (szombat és vasárnap 8:00-17:00)  – online formában is végezhető!

A képzés a Pedagógus-továbbképzés akkreditációs rendszerébe is felkerült. További információk ›

Helyszíne: Mandala Jóga Liget

Jelentkezési feltételek:  jógaoktatói végzettség. Laikusok is jelentkezhetnek, de tanúsítvànyt csak jógaoktatói végzettséggel rendelkezőknek tudunk kiadni.

A képzés online és offline formában is végezhető!

Ez azt jelenti, hogy követheted a képzés otthonról online is. Ehhez Zoom linket küldünk, és így online is tudod követni az oktatást. Az online résztvevőket is bevonjuk a képzésbe, az oktatás interaktív, fontos, hogy lássunk és halljunk téged, valamint tudjunk egymással kommunikálni. A képzési napok videói az e-learning felületünkről visszanézhetőek.

A képzésen megtanulhatod az jógaoktatás módszertanát a tinédzser korosztályi sajátosságokhoz igazítva. Végigvesszük hogyan építs fel egy tinijóga órát, számos gyakorlati tapasztalattal bővítve az ismereteidet. Megtanulhatod azokat a speciális, tiniknek szóló jógás és meditációs játékokat, amikkel elvarázsolhatod őket.

 

Betekintést kapsz arról, milyen a mai kamaszok világképe, milyen fizikai és mentális problémák vannak az életükben, és hogyan tudunk a jóga eszköztárával segítséget nyújtani ezek megoldásában. Megtanulod azt is, hogyan fogadtasd el magad ezzel a sokszor nagyon ijesztő, durva és nyers korosztállyal. A tinik nem olyan szófogadók, szabálykövetők, mint a felnőttek vagy akár a kisebbek! Sőőt!

 

Olyan kulcsokat, kipróbált megoldásokat fogsz tudni a képzés végére, ami bátorságot, magabiztosságot ad, hogy bátran kiállj eléjük, és bevezesd őket a jóga csodálatos birodalmába, és alaposan fel legyél vértezve a viselkedésproblémák ellen is.
Igen! Oktatói tanúsítványhoz a tanfolyam elvégzése mellett, az alábbiakat kérjük tőled.
1. Interjú 3 kamasszal (nem lehet saját gyerek), megadott kérdéssor alapján
2. Hospitálás 3 óra tini, 3 óra különböző stílusú jógaórák – ha a járvány vagy egyéb miatt nem teljesíthető élőben, akkor tudunk videoanyagot biztosítani.
3. Közös vizsgaóra  – utolsó képzési napon, külön vizsgadíj nincs!
OKTATÁSMÓDSZERTAN
Tippek, trükkök a sikeres óraszervezéshez •  Kész és már kipróbált óratervek • Tini jógaórák módszertana •  Közösségépítés a jóga eszközeivel • A tini jóga pedagógiája és pszichológiája

 

ELMÉLET
Tizenévesek domináns fizikai változásait • idegrendszeri, agyi, hormonális változások tinédzserkorban • Jóga módszerei hogyan tudnak segíteni a fizikai változásokban

 

TINIJÓGA GYAKORLATOK
Jóga erősítő, lazító és tartásjavító hatású gyakorlatok • Gerincvédelem tiniknek • Az ászanák helyes kivitelezésére •  Speciális technikák, amelyek támogatják a tinédzsereket az önismereti úton • Játékok tiniknek • Meditációs és légzőgyakorlatok • Stresszoldás és relaxáció

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 74 500 Ft 
    pedagógusoknak és Mandala Oktatói Klubtagoknak 20% kedvezményt biztosítunk a tandíjból!

 

  • Szakmai gyakorlat: a hétvégi tanfolyami napok mellett ajánljuk, hogy részt vegyél tinijóga foglalkozásokon. Ha ez nem megoldható, akkor plusz videókkal tudjuk segíteni a felkészülésed.

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (2 részletben):
Előleg: jelentkezéskor 15 000 Ft
2021. június 24-ig: fennmaradó összeg.

Jelentkezem!

A képzés vezetője

Pazonyi Mónika

jógaoktató

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

Nem, jelentkezéskor még nem kell fizetned. A válaszemailben fogod megkapni a fizetési információkat és határidőket. A tanfolyamhoz közeledve rövidebb a fizetési határidő, ha esetleg betelne a tanfolyam, akkor automatikusan várólistára veszünk fel, amiről szintén a válaszlevélben olvashatsz. Ha a bankkártyás fizetést jelölöd meg, akkor a bankkártyás fizetés oldalára irányít automatikusan a rendszer, és a teljes tandíjat tudod így fizetni.

Jelentkezem!