NŐIJÓGA OKTATÓKÉPZÉS

A nők speciális igényeivel foglalkozó oktatói továbbképzés.

Jógával a női harmóniáért és egészségért! A nőijóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, segíti női mivoltunk teljesebb megélését.

Kezdési időpont (Budapest): hamarosan

TE IS LEHETSZ NŐIJÓGA OKTATÓ!

A nők speciális igényeivel foglalkozó oktatói továbbképzés.

Jógával a női harmóniáért és egészségért! A nőijóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, segíti női mivoltunk teljesebb megélését.

Kezdési időpont (Budapest): hamarosan

mandala200_piros
ikon_100

A tanfolyam időtartama:  6 tanfolyami nap + 4 napos tábor (kb. kéthetente szombatonként 9.00-17.00)

A Nőijóga oktatói továbbképzés végzett jógaoktatóknak ajánljuk. Jelentkezni jógaoktatói végzettség nélkül is lehet, de tanúsítványt csak egy jógaoktatói alapképzés elvégzése után adunk ki.

Tanfolyami napok: hamarosan
Elvonulás időpontja: hamarosan Tervezett helyszín: Uzsa, Kerekerdő. Elvonulás díja: kb 60 000.-Ft

Helyszín: Mandala Jóga Liget

Jelentkezési feltételek: Jógaoktatói végzettség, érettségi, legalább két év jógagyakorlat.

NŐIJÓGA ALAPOK
ászanaelemzés・holdüdvözlet・földüdvözlet・pránajáma és légzőgyakorlatok・bandhák ・mantrák ・stresszoldás és relaxáció jógával

OKTATÁSMÓDSZERTAN
órafelépítés・gyakorlatsorok összeállítása・Nőijóga szemléletmód・instrukciók・óravezetési gyakorlat・eszközhasználat・női gyakorlás sajátosságai・menstruáció és jóga・gyakorlás holdciklusok szerint

ANATÓMIA & PREVENCIÓ
medence, csípő anatómiája・menstruációs ciklus・a női test idegi és hormonális szabályozása ・női betegségek ・prevenció jógaórán

ÉLETMÓD & FILOZÓFIA
női lét aspektusai・az életmódváltás alapjai

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 128 000 Ft 
  • Elvonulás díja kb. 60 000 Ft
  • Szakmai gyakorlat: a hétvégi tanfolyami napok mellett a képzés fél éve alatt 12 +2 alkalommal kell résztvenned nőijóga jógafoglalkozásokon, ez kb. heti egy alkalmat jelent. Ehhez oktatóképzősként 50%-os kedvezménnyel válthatsz havibérletet, ill. 20% kedvezményt adunk az óradíjakból és egyéb bérletekből.
     + Vizsgadíj 9 000 Ft

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (4 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: első napon 50 000 Ft
3. részlet: 30 nap múlva 50 000 Ft
4. részlet: 60 nap múlva 13 000 Ft

Jelentkezem!

A képzés oktatói

Szikszay Andi

ászanaelemzés, nőijóga gyakorlások, stresszoldás

Siffel Zita

Nőijóga gyakorlások, ászanaelemzés, Nőijóga flow

Braun Anna

ászanaelemzés, nőijóga gyakorlások

Szalay Tekla

nőijóga gyakorlás, ászana elemzés

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az Alternatív Mozgásterápia Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Jelentkezem!

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Képzéseinken a legmagasabb szakmai minőségre törekszünk, oktatóink magasan képzett, tapasztalt oktatók! Minden oktatóképzésünk államilag regisztrált felnőttképzés, modulrendszerű oktatóképzési rendszerünk a nemzetközi Yoga Alliance által regisztrált RYS200-as jógaiskola.

ikon_100