KISMAMA JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

6 alkalmas jógaoktatói továbbképzés

Kezdési időpont (Budapest): Hamarosan

KISMAMA JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

6 alkalmas jógaoktatói továbbképzés

Kezdési időpont (Budapest): Hamarosan

Kismama jóga – Hangolódj a babádra!

Kismamajógát a várandósság 4. hónapjától ajánlott gyakorolni. Legfőbb célja, hogy segítse az anyát ráhangolódni a kisbabája fejlődésére, saját testi-lelki változásai tudatos megélésére.

Kismamaként az egyik leghatékonyabb módja a kisbaba fejlődésének segítése, hogy egy harmonikus életteret teremtünk számára testi – lelki értelemben egyaránt. A jóga gyakorlásával a figyelmet a belső folyamatokra irányítjuk, ezáltal tudatosulnak a kisbabával kapcsolatotos érzeteink: saját testünk babánk növekedését kísérő változásait el kezdjük érteni, pontosabb és magabiztosabb képpel rendelkezünk bennünk növekvő kisgyermekünkről, úgy mint a legprofesszionálisabb ultrahang.

A jóga gyakorlásával a várandósság esetleges kellemetlen testi tünetei teljesen megszüntethetőek. A folyamatos gyakorlás biztosítja a jó közérzetet, hiszen bármely felmerülő nehézségnél segít a mihamarabbi tudatosításában, ezáltal gyors megoldást is kínál.

A szülés, vajúdás során is a legnagyobb segítőnk, ha a figyelmünket befelé tudjuk irányítani, jelen tudunk lenni belső történéseinkben. Bár az ismeretlenbe megyünk a szülés áramlásában, de ez az ismeretlen a megnövekedett tudatosságunk észlelésében már nem félelmetes, fájdalmas és aggasztó, hanem felemelő és katartikus. Kompetens vagyok a bennem zajló folyamatokban: kompetens vagyok gyermekem világraszületésében, ezzel a születő gyermeket is biztosítom az ő kompetenciájáról.

Tanfolyami napok: feb. 16.márc 1.márc. 15.márc. 29.ápr. 19. és ápr. 26., 9.00-17.00

Helyszíne: Mandala Jóga Liget és Mandala Jóga Újbuda

Jelentkezési feltételek: Szakirányú előképzettség (jóga, sport vagy egészségügyi végzettség) – a tanfolyam laikusok számára is nyitott, de tanúsítványt csak szakirányú előképzettséggel rendelkezőknek tudunk kiadni!

KISMAMAJÓGA GYAKORLATANYAGA
kismama jóga alapgyakorlatsor・alapászanák・ízületek átmozgatása・álló- és egyensúlygyakorlatok・fordított testhelyzetek・földüdvözlet・gátizomtorna・relaxáció: kapcsolódás a babához・szülőpozíciós jóga・vajúdási pozíciók・gyermekágy és jóga・pránájáma, bandha, mantra, mudra a várandósság alatt

 

OKTATÁSMÓDSZERTAN
a jóga gyakorlása az első, második és harmadik trimeszterben・a gyermekágy jógája・kismama jóga oktatásának sajátosságai・kismama jógafoglalkozás felépítése・gyakorlatsorok összeállítása・eszközhasználat

 

ANATÓMIA  & PSZICHOLÓGIA
a várandóssság élettana・a trimeszterek során bekövetkező változások・anyag, magzat és placenta egysége・a várandósság lélektana・gyermekágy lélektana・szülés folyamata・természetes szülés・a szülés három szakasza・a szoptatás alapjai・felkészülés a szoptatásra・egészséges táplálkozás és életmód a várandósság alatt

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 128 000 Ft
    Szakmai gyakorlat: a hétvégi tanfolyami napok mellett a képzés fél éve alatt 4 alkalommal kell részt venned kismama jóga foglalkozáson. Ehhez oktatóképzősként 50%-os kedvezménnyel válthatsz havibérletet, ill. 20% kedvezményt adunk az óradíjakból és egyéb bérletekből. Egy alkalommal megfigyelőként kell részt venned, ez a hospitálás, ez plusz költséget nem jelent.
     + Vizsgadíj 9 000 Ft

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (4 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: első napon 50 000 Ft
3. részlet: 30 nap múlva 50 000 Ft
4. részlet: 60 nap múlva 13 000 Ft

Várandósok saját céllal is elvégezhetik a képzést 15% kedvezménnyel, ebben az esetben azonban  az oktatói tanúsítványt nem tudjuk kiadni. Így a tanfolyami díj: 108 800 Ft

Jelentkezem!

A képzés oktatói

Szikszay Andrea

kismama jóga oktató

Tóth Zília

kismama jóga oktató

Szalay Tekla

kismama jóga oktató

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

Nem, jelentkezéskor még nem kell fizetned. A válaszemailben fogod megkapni a fizetési információkat és határidőket. A tanfolyamhoz közeledve rövidebb a fizetési határidő, ha esetleg betelne a tanfolyam, akkor automatikusan várólistára veszünk fel, amiről szintén a válaszlevélben olvashatsz. Ha a bankkártyás fizetést jelölöd meg, akkor a bankkártyás fizetés oldalára irányít automatikusan a rendszer, és a teljes tandíjat tudod így fizetni.

A tanfolyamot a Belső Mosoly Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Jelentkezem!

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Amennyiben bármelyik képzésen az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

ikon_100