FITNESZ ÉS JÓGA INSTRUKTOR

VÉGEZD EGYÜTT A KÉT KÉPZÉST 20% KEDVEZMÉNNYEL!

Szerezz hivatalos sportszakmai és jógaoktatói végzettséget!

FITNESS INSTRUKTOR képzés – 50%-ban online!

(programkövetelmény azonosító száma: 10144002)

Fitness Instruktor képzésünkkel te is lehetsz sportszakember! A hivatalos sportvégzettséggel oktathatsz egyénileg vagy csoportokat bármilyen sportlétesítményben!

Tandíj: 164 500 Ft

GERINCJÓGA OKTATÓKÉPZÉS – akár online is végezhető!

A Gerincjóga a legnépszerűbb oktatóképzésünk! Bevezetés a jógába, a mozgás, a légzés és a stresszoldás oktatásába.

Online és offline is végezhető! Interaktív online oktatási felületeinken követhető a teljes képzés, a vizsgára is adunk lehetőséget online formában!

Tanfdíj: 148 500 Ft 


Jelentkezz együtt a két képzésre 313 000 Ft helyett 250 000 Ft-ért!

A képzést ajánljuk azoknak, akik a fitness és a jóga iránt egyaránt érdeklődnek, vagy és mindkét területen szeretnének oktatni. A képzést két végzettséget ad:

  • Fitness Instruktor államilag elismert képesítést
  • Gerincjóga oktatói tanúsítványt

Fitness instruktorként a legszélesebb tömegeket tudod megszólítani, valamint segítheted a sportolni vágyókat céljaik elérésében.  Edzéstervezés, étrendtervezés, különböző szabadidős sporttevékenységek levezénylése mind a tananyag részét képezik. Az edzői “alapműveltség” kialakítása ezzel a képzéssel kezdődik.

Gerincjóga oktatóként segíthetsz másoknak is, ha fáj a hátuk, feszültek, nem érzik jól magukat a bőrükben! A Gerincjóga® gyakorlásával bárki egészségessé, edzetté és kiegyensúlyozottá válhat!

Jelentkezési feltételek: Érettségi végzettség, Foglalkozás-egészségügyi alkalmasság, 2 év jógagyakorlat  (A jógában szerzett tapasztalatról szóló formanyomtatványt itt találod.)

Fontos! A vizsgálat kizárólag foglalkozás egészségügyi szakembernél végezhető el. Bármelyik szakemberhez fordulhatsz, akinek ilyen szakvizsgával rendelkezik.

Bármelyik szakemberhez fordulhatsz, az általunk felkutatott szakember: Doktor24 Cytizen Egészségközpont (Elérhetoség itt)  Háziorvos által kiállított igazolást nem áll módunkban elfogadni. Ezt a formanyomtatványt vidd magaddal!

 

A koronavírus miatt a helyszín- és időpontváltozás jogát fenntartjuk. A képzést a jogszabályi előírásoknak megfelelően szervezzük, minden változásról gyors tájékoztatást adunk.

 

A képzés hagyományos tantermi formában indul, de azok számára, akik nem tudják megoldani a személyes jelenlétet, a különleges helyzetre való tekintettel online formában is lehetőséget biztosítunk a részvételre. Interaktív online oktatási felületeinken követhető a képzés, személyes jelenlét a Fitness Instruktor gyakorlati alkalmakon, valamint a a vizsgán kötelező!