MOBILITY JÓGAOKTATÓKNAK TOVÁBBKÉPZÉS

Funkcionális hajlékonyság – végzett oktatók  és edzők számára

Kezdési időpont (Budapest): 2020. máj. 16.

A képzésen megtanulhatod a mobility, azaz a mozgástartomány fejlesztésének alapjait. Megismerkedhetsz a nyújtás különböző technikáival és fiziológiai alapjaival. Sőt, arra a kérdésre is választ kapsz, hogy kinek milyen jellegű nyújtásra van szüksége. Minden fontosabb ízület mozgástartományt érinteni fogunk, tanulunk aktív, passzív, dinamikus és a fasciális elasztikusságot segítő gyakorlatokat is. A képzés célja, hogy a mobility mozgásanyagát beépíthesd a saját edzésedbe vagy mozgásformádba!

A tanfolyami napok: 2020. máj 16. (9:00-16:00), máj. 17. (9:00-16:00),  jún 6. (11:00-17:30)., jún 13. (11:00-17:30)

Helyszín: Mandala Jóga Liget és Mandala Jóga Deáktér

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, jógában vagy más mozgásrendszerben szerzett tapasztalat.

A mobility elmélete
funkcionális hajlékonyság・hajlékonyság fajtái・nyújtási technikák és azok alkalmazási alapelvei・az idegrendszer szerepe a nyújtásban・személyre szabott nyújtás・ízületi alapmozgások・mobility gyakorlatsor felépítése・kezdő, haladó és vegyes csoportok oktatása・sérülések elkerülése・

A mobility mozgásanyaga
gyakorlatok ízületek és ízületi mozgások szerint・lapockamozgás・vállfejlesztés・csukló, kézfej,  könyök mozgása・aktív csípőnyitás・térd, boka és a talpboltozatok gyakorlatai・erős és hajlékony törzs: gerinc mobilitása・izolációk, progressziók, integráció・erőfejlesztés a mozgástartomány minden pontján・komplex mobilizációs gyakorlatok

Biztosítsd a helyed előleggel! Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 75 000 Ft
  • Mandala Oktatói Klubtagoknak 60 000 Ft

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (2 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: fennmaradó összeg – tanfolyam első napjáig

Jelentkezem!

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az Alternatív Mozgásterápia Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Jelentkezem!

A képzést vezeti

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Amennyiben bármelyik képzésen az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!