MEDITÁCIÓ OKTATÓKÉPZÉS

Jógaoktatói továbbképzés, ahol a meditáció elméletével és gyakorlatával, illetve oktatásmódszertanával ismerkedhetsz meg.

Kezdési időpont (Budapest): 2019. szeptember 28.

A meditáció az elme megismerésének tudománya, magas fokon rendszerezett, szisztematikus módszer, amely a hétköznapi tudatállapot szintjéről a tudat forrásához vezet. Ajánlott írásaink a témában:

Urbán Jógi Magazin: Mi van a csenden túl?
Urbán Jógi Magazin: A csend tanítása 

MEDITÁCIÓ OKTATÓKÉPZÉS

Jógaoktatói továbbképzés, amely nyitott nem jógaoktatók számára is.

Kezdési időpont (Budapest): 2019. szeptember 28.

Tanfolyami napok: 2019. szept. 28., okt. 19., nov. 09., 30., dec. 15. (9.00-13.00)

Tábor: jan. 31 – feb. 2.

Helyszín: Mandala Jóga Nyugati

Jelentkezési feltételek: Jógaoktatói végzettség – a képzés nyitott laikusok számára is, de a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt csak jógaoktatóknak adjuk ki.

A meditáció gyakorlásához, vezetéséhez és tanításához szükséges alapvető gyakorlatok és a vonatkozó elméleti háttér átadása a tanfolyam célja.

A meditáció az elme megismerésének tudománya, magas fokon rendszerezett, szisztematikus módszer, amely a hétköznapi tudatállapot szintjéről a tudat forrásához vezet.

A tudás megszerzésének minden módja közül a közvetlen tapasztalás a legmagasabb szintű. /Szvámi Ráma/

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

Tanfolyami díj 48 500 Ft + Tábor díja 40 000 Ft

Kedvezmények nem érvényesek.

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (3 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: első napon 33 500 Ft
3. részlet: utolsó képzési napon 40 000 Ft (tábor díja)

Jelentkezem!

A képzés vezetője:

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

Jelentkezem!

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Amennyiben bármelyik képzésen az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

ikon_100