HATHA JÓGA INSTRUKTOR

A hatha jógának számos irányzata létezik, a hatha jóga oktatóképzés pedig azokat az alapokat tartalmazza, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, azonban rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.

2018-ban a Hatha jóga instruktor alapképzésünk államilag elismert képzési programmá vált, ugyanakkor bizonyos feltételek teljesítése esetén nemzetközi Yoga Alliance RYT200 tanúsítványt is adunk!

Kezdési időpont (Budapest): 2018. október 6.

mandala200_piros
ryt200_piros
ikon_100

Tanfolyami napok: (20 alkalom, 09.00-17.00) okt. 6., okt 14., nov. 4., nov. 11., nov 24., dec. 9., dec. 16., 2019. jan. 6., jan. 13., jan. 27., feb. 3., feb. 17., feb. 24., márc. 10., márc 24., márc. 31., ápr. 14., ápr 28., máj. 4., máj. 5.

Helyszín: Mandala Jóga Nyugati

Jelentkezési feltételek: Érettségi végzettség, Foglalkozás-egészségügyi alkalmasság, legalább három év jógagyakorlat.

Fontos! A vizsgálat kizárólag foglalkozás egészségügyi szakembernél végezhető el. Bármelyik szakemberhez fordulhatsz, az általunk felkutatott szakember: Dr. Trombitás Veronika. Háziorvos, üzemorvos vagy sportorvos által kiállított igazolást nem áll módunkban elfogadni. Formanyomtatvány_foglalkozás-egészségügyi_alkalmasságihoz

HATHA JÓGA ALAPOK
hatha jóga tíz köre・hatha jóga legfontosabb ászanái・napüdvözlet・bandhák・pránajáma és légzőgyakorlatok・kriják és tisztítógyakorlatok・meditáció alapjai・meditációs gyakorlatok・bevezetés a jóga nidrába・relaxáció

OKTATÁSMÓDSZERTAN
órafelépítés・gyakorlatsorok összeállítása・segítségnyújtás és igazítás・instrukciók・óravezetési gyakorlat・eszközhasználat・női gyakorlás sajátosságai・meditáció oktatása

ANATÓMIA & PREVENCIÓ
alkalmazott anatómia・a mozgás fiziológiája・prevenció jógaórán・gerinc- és ízületvédelem

ÉLETMÓD & FILOZÓFIA
bevezetés a hatha jóga történetébe és filozófiájába・jógikus életmód・a jóga nyolc tagja・a hatha jóga fontos szövegei

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 248 000 Ft 
     + Vizsgadíj 9 000 Ft

A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el.

Fizethetsz részletekben is!
Előleg: 15 000 Ft
1. részlet: 50.000 Ft – 2018. 10.06-ig
2. részlet: 50.000 Ft – 2018. 11.06-ig
3. részlet: 50.000 Ft – 2018. 12.06-ig
4. részlet: fennmaradó összeg – 2019. 01.15-ig

Jelentkezem!

A KÉPZÉS VEZETŐI

Németh Gergő

Jógafilozófia, életmód, pránajáma, meditáció

Pápa Gyöngyvér

ászanaelemzés, anatómia, oktatásmódszertan

Spala Korinna

ászanaelemzés, hatha jóga gyakorlások

Malik Tóth Istók

jógaelmélet, meditáció, relaxáció, jóga története

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az Alternatív Mozgásterápia Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Hatha jóga instruktor képzésünk 2018-tól államilag elismert képzési programmá vált!

Miért tartjuk ezt fontosnak?

A jóga oktatásának Magyarországon jelenleg nincs hivatalos szabályozása, így a jógaoktató képzések kritériumait is csupán közmegegyezés alakítja. Minden jóga gyakorlónak és oktatónak érdeke, hogy a jógaoktatók megfelelő szakmai színvonalú, ellenőrzött képzéseken vegyenek részt.

Az ellenőrizhetőség és átláthatóság a jógaoktató képzéseken jelenleg csak úgy valósulhat meg, hogy a képző intézmény önként beadja a képzési programját minősítésre, miszerint megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelményeknek. Ez a jelentkezés feltételeit, a hallgatók jogait és kötelezettségeit, a vizsgarendszert, az oktatók végzettségét, és egyáltalán, a képzések legapróbb részleteit is meghatározza.

Jelenleg ez a legtöbb, amit tehetünk, hogy a jóga oktatását hivatalosan elismerjék.

Az állami szabályozás és a Yoga Alliance regisztrációhoz szükséges követelmények nem mindenben egyeznek meg.

Amennyiben szeretnél nemzetközi regisztrációt, a fentieken kívül a következőket kell teljesítened:

  • 23 alkalom óralátogatást kell igazolnod a képzés vezetője által jóváhagyott jógaoktatónál.
  • 2 alkalom hospitálást (megfigyelőként veszel részt az órán) kell igazolnod a képzés vezetője által jóváhagyott jógaoktatónál.
  • Mentor programunk keretében egy oktatónk végigkíséri a fejlődésedet a tanfolyam ideje alatt.
  • Az általunk kiállított tanúsítvánnyal regisztrálnod kell a Yoga Alliance-nél, aminek aktuális költéségről itt tájékozódhatsz: Yoga Alliance regisztráció díja
Jelentkezem!

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Amennyiben bármelyik képzésen az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

ikon_100