FLOW JÓGA OKTATÓKÉPZÉS

Két hétvége, 99% gyakorlat, elsősorban végzett oktatóknak.

Kezdési időpont (Budapest): 2019. október 26.

A Flow a jóga dinamikus, kreatív formája, folyamatos, lassú mozgásra, a nyugodt légzés ritmusára épülő óratípus. Az intenzív tanfolyam jógaoktatók számára összeállított továbbképzés, ahol a legfontosabb órai elemeket, és az óra felépítését sajátíthatod el.

A Flow jóga oktatói továbbképzés végzett jógaoktatóknak ajánljuk. Két intenzív, hosszú hétvége alatt megismerkedhetsz a flow különféle elemeivel, fajtáival, ászanáival és magával a flow rendszerével is. A képzés 99% gyakorlat, annyi elméletet tartalmaz, ami kifejezetten a flow oktatásához szükséges.

A tanfolyami napok: október 26.(11:00-18:00), november 10. (9:00-17:00), nov. 16.(11:00-18:00), december 1., 8. (9:00-17:00)

Helyszín: Mandala Jóga Liget és Mandala Jóga Deáktér

Jelentkezési feltételek: Jógaoktatói végzettség, érettségi bizonyítvány. Jelentkezni jógaoktatói végzettség nélkül is lehet, de tanúsítványt csak egy jógaoktatói alapképzés elvégzése után adunk ki.

A FLOW GYAKORLÁS ALAPJAI – 1% elmélet
a flow tudatállapot és a jóga kapcsolata・bevezetés a flow-ba・a dinamikus gyakorlás elemei・légzés és mozgás・bandhák tudatos használata・mozgás és meditáció・kezdő, haladó és vegyes csoportok oktatása・a flow jóga fajtái・sérülések elkerülése・a gyakorlás rövid és hosszú távú felépítése・koreográfia összeállítása

FLOW JÓGA – 99% gyakorlat
napüdvözletek és variációik・ászanaelemzés・gyakorlatok összekötései és progressziói・állóászanák・hátrahajlás és mellkasnyitás a flowban・csípőnyitó ászanák・kartámaszok és előkészítéseik・vinyásza elemei・ fordított testhelyzetek・egyensúlygyakorlatok・gerinccsavarások・prevenció a flow gyakorlásban

Biztosítsd a helyed előleggel! Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

  • Tanfolyami díj 78 500 Ft
  • Mandala Oktatói Klubtagoknak 62 800 Ft

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. 

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (2 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: fennmaradó összeg

Vizsgadíj 9 000 Ft.

Jelentkezem!

A jógaoktató képzésekre a honlapon található „Jelentkezem” gombbal tudsz a legegyszerűbben feliratkozni. A regisztrációs díjat, amivel a jelentkezésed hivatalossá válik, a stúdiókban személyesen, vagy a honlapon keresztül bankkártyával, illetve átutalással is rendezheted. A teljes díjat az első tanítási napon vagy a tanfolyam kezdetéig kell befizetned, illetve élhetsz részletfizetési lehetőséggel is.

A tanfolyamot az Alternatív Mozgásterápia Egyesület indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!

Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?

Jelentkezem!

A képzés oktatói

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Amennyiben bármelyik képzésen az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!